Ursus Breweries externalizeaza calculul salarial catre TotalSoft

Ursus_breweriesCompania TotalSoft a fost selectata de catre Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc ca furnizor integrat pentru servicii de calcul salarial si administrare de personal pentru angajatii companiei.

Lider pe piata berii din Romania, Ursus Breweries, are sediul central in Bucuresti, detine 4 fabrici de bere in Timisoara, Buzau, Brasov si Cluj-Napoca si comercializeaza marcile: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Azuga, Stejar, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Pilsner Urquell si Miller.

Ursus Breweries a selectat TotalSoft, furnizorul numarul 1 in servicii de outsourcing salarial, datorita experientei ridicate in domeniu, peste 5 ani, si a capacitatii sale de adaptare la nevoile impuse de strategia de investitii pe termen mediu.
TotalSoft a oferit o solutie compusa din servicii de salarizare, administrare de personal si eCharisma – platforma web destinata administrarii datelor si comunicarii directe cu angajatii, care va eficientiza si mai mult activitatea departamentului intern de HR.

“In urma eficientizarii intregii activitati de resurse umane si salarizare, prin externalizarea serviciilor catre TotalSoft, ma astept sa obtinem o reducere a costurilor de administrare, in general, precum si o mai buna gestionare a informatiilor.” declara Monica Soare, Senior HR Manager, Ursus Breweries.

Odata cu demararea proiectului, TotalSoft a preluat si atributiile de administrare a datelor din locatiile Ursus Breweries, astfel, echipa interna de resurse umane va fi degrevata de activitati de rutina, consumatoare de timp.

Serviciile oferite de TotalSoft au la baza sistemul Charisma HCM, solutie preferata de catre peste 400 de organizatii, nationale si multinationale, din domenii de activitate precum financiar-bancar, servicii, distributie, retail, medical-farmaceutic, productie, constructii, proiectare, utilitati, institutii publice. Cu acest sistem sunt gestionate salariile a peste 10% din forta de munca activa a Romaniei si sunt calculate peste 25% dintre cele circa 130,000 de salarii gestionate in regim de outsourcing.

Astfel, TotalSoft adauga in portofoliul sau inca o companie de renume, Ursus Breweries, care se alatura unor companii precum BRD Societe Generale, UniCredit tiriac Bank, Arctic, Genpact, Alpha Bank sau Zentiva, care au ales externalizarea activitatii de HR&Payroll.

Persoana de contact: Suzana Badea, Communication Manager TotalSoft
e-mail: [email protected]
mobil: 0744898620

Despre Ursus Breweries:
Ursus Breweries este parte a grupului SABMiller plc, una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. in afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Pentru mai multe informatii accesati www.ursus-breweries.ro / www.sabmiller.com.

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este partener Oracle in Romania si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.
Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.