Proiecte finantate din fonduri europene pentru modernizarea a 14 scoli din Arges

Arges, POR, proiecte, finantare, scoli, contracte, fonduri europene

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a anuntat ca valoarea totala a proiectelor depaseste 55 de milioane de lei, insa trecerea la implementarea lor efectiva depinde inca de o serie de formalitati.

“Sunt 14 scoli care au primit aprobarea proiectelor, dar momentul semnarii contractelor depinde de rapiditatea cu care vor putea fi rezolvate procedurile. Speram ca toate aceste formalitati sa fie parcurse fara mari probleme”, a precizat Nicolescu.

Cele 14 unitati de invatamant, din municipiul Campulung Muscel si noua comune, ar urma sa beneficieze de sume cuprinse intre 700.000 si 12 milioane de lei. Cel mai recent a fost semnat proiectul pentru modernizarea si extinderea scolii generale cu clasele I-VIII din comuna Cocu.

Valoarea totala este de 2.090.708 de lei, dintre care 32.146 de lei cofinantarea asigurata de administratia locala, iar durata de implementare a fost estimata la 11 luni de la semnarea contractului de finantare. Scoala va avea o sala de sport cu o suprafata de 488 de metri patrati, iar cladirea existenta va fi modernizata si dotata cu echipamente informatice de ultima generatie.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.