AMCOR celebreaza 20 de ani de existenta si activitate pe piata romaneasca de consultanta in management

AMCOR, in parteneriat cu  programul de sprijinire a consultantei in afaceri BAS Romania organizeaza in data de 11 noiembrie, la hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti, sala Le Diplomate, conferinta Consultant in Romania.

Conferinta este menita sa marcheze 20 de ani de existenta si activitate a AMCOR pe piata romaneasca de consultanta in management si 200 de proiecte cofinantate de programul BAS Romania in cei 4 ani de functionare prin:

– Lansarea primei carti de consultanta in management scrisa de consultanti romani seniori.

– Sesiuni interactive de discutii cu privire la trecutul, prezentul si viitorul pietei de consultanta si rolul AMCOR in acest context.

– Prezentarea tendintelor internationale in sectorul consultantei de catre domnul Calvert Markham, Vicepresedinte al ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

Evenimentul va incepe la ora 9.00. inregistrarea participantilor se poate face incepand cu ora 8.30.

Participarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile. Din partea organizatiilor nemembre AMCOR pot participa cel mult 2 persoane.

Conferinta va fi succedata de un networking lunch si o conferinta de presa.

Agenda si informatiile privind inscrierea la eveniment sunt disponibile pe site-ul AMCOR, www.amcor.ro, sectiunea Noutati.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei si trainingului in management. AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru in structurile europene si globale ale profesiei, si anume, FEACO, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta, si ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management. La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Despre BAS Romania

Programul de finantare a consultantei in afaceri (BAS) este administrat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si implementat in 19 tari din Sud Estul Europei, Rusia, Asia Centrala si Caucazul de Sud.

In Romania, Programul BAS a fost infiintat in 2006, fiind finantat de Ministerul Federal de Finante al Austriei.

Scopul Programului este de a incuraja societatile private mici si mijlocii in utilizarea consultantei in afaceri si de a sublinia, in acelasi timp, importanta si beneficiile utilizarii serviciilor de consultanta pentru cresterea competitivitatii si dezvoltarea durabila a afacerilor in sectorul privat.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Raluca HAU, Manager AMCOR

Tel: +40 722.599.503

Email: [email protected]

www.amcor.ro

Sursa: AMCOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.