Finantare.ro cauta consultanti pentru finantari europene!

consultanti, Finantare.ro

Daca sunteti interesat sa oferiti consultanta in scrierea si implementarea proiectelor persoanelor care solicita acest lucru prin intermediul site-ului Finantare.ro, completati urmatorul formular pentru a deveni partener-ul nostru: https://www.finantare.ro/index.php?signin=organizatia

Finantare.ro va pune la dispozitie un model standard de colaborare, prin care beneficiati in baza unui abonament, de cererile de consultanta structurate pe judete.

Alte beneficii:

Acces la o gama mult mai larga de finantari
Finantare.ro va trimite automat pe email notificari cu finantarile nou lansate. In momentul de fata portalul nostru acopera peste 200 de surse de finantare. Acestea sunt verificate zilnic si toate finantarile nou lansate sunt publicate in cadrul portalului.
Asistenta online
Oferim asistenta in utilizarea platformei de cautare a cererilor de consultanta. Totodata va putem oferi informatii detaliate despre fiecare finantator in parte, in cazul in care ne solicitati acest lucru.
Comunicare cu clienti
Colaboratorii Finantare.ro au posibilitatea sa publice comunicate de presa in cadrul site-ului. De asemenea va oferim acces la mai multe metode de promovare online: bannere, newslettere specializate, blog personal etc.


.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.