Omul de afaceri varf de lance intre romanii care fac profit folosind bani europeni

centru de afaceri, fonduri europene, Ovidiu Sandor, ADR Vest

Unul dintre afaceristii romani care au obtinut finantari nerambursabile uriase de la Uniunea Europeana este Ovidiu Sandor. Timisoreanul, proprietarul Moda Tim Investment, a semnat deja contractul pentru suma uriasa, care va reprezenta 60 la suta din constructia celei de-a patra cladiri de birouri din complexul City Business Centre.

“Tinand cont ca este vorba de o suma foarte mare de bani, efortul a meritat. Procedura de aprobare si semnare a contractelor a durat un an de zile”, a spus omul de afaceri. Constructia cladirii va incepe in luna martie a anului viitor, urmand ca in luna iunie 2012 sa fie finalizata.

Solutie pentru dezvoltare

Fondurile europene pot fi un sprijin pentru cei care ajuta la dezvoltarea afacerilor pe plan local. “Cu siguranta accesarea fondurilor poate fi o solutie pentru diverse firme. Pentru noi ar fi fost dificil sa obtinem o finantare bancara daca nu ar fi fost acesti bani”, a mai spus timisoreanul.

Timisoara este un pol in care se concentreaza cele mai multe proiecte pentru fonduri europene. “Aproape 40 la suta din fonduri sunt concentrate pe microintreprinderi”, a spus Sorin Maxim, seful ADR Vest.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.