Ghidul Beneficiarului REGIO – lansat in cadrul conferintei judetene organizate de ADR Nord-Vest

ADR NV, ghidul beneficiarului

Acest material colectioneaza atat expertiza in implementare, monitorizare si verificare a proiectelor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a acumulat-o in cei 12 ani de activitate, ci si experienta pe care echipa a castigat-o incercand sa rezolve multiplele probleme care apar in orice proces de implementare a proiectelor de anvergura.

Ghidul in sine, ca si publicatie, a avut nevoie de mai mult de doi ani pentru a aparea in aceasta forma mai oficiala. Au trecut aproape doi ani si jumatate de la semnarea primului contract de finantare in Transilvania de Nord, iar astazi (noiembrie 2010) sunt in implementare sau finalizate 135 proiecte, care beneficiaza de finantare nerambursabila de 244,23 milioane Euro. Putem zice ca aceasta a fost masa critica pentru a putea dezvolta acest produs, acest ghid al beneficiarului REGIO.

Ghidul beneficiarului REGIO aduce in plus un stil mai aplicat, cu informatii privind managementul proiectului, pregatirea cererilor de plata, informare si publicitate, monitorizare si raportare, pastrarea si arhivarea documentelor, auditul proiectului, managementul riscului si, in premiera, formularistica implementarii are parte de explicatii exhaustive in scopul completarii cat mai facile.

Ghidul este publicat deja pe prima pagina a www.nord-vest.ro si va fi distribuit si pe CD. Pentru 2011, este prognozata aparitia unei noi editii.

Date de contact: Andreea Atanasiu, expert comunicare, [email protected]

Instructiuni de descarcare a Ghidului beneficiarului REGIO:

Se vor descarca toate elementele atasate mai jos, se vor dezarhiva intr-un fisier nou creat, pentru a functiona link-urile dintre documente.

Documente:
GHIDUL BENEFICIARULUI REGIO 2010
Anexe GBR 2010 – partea 1
Anexe GBR 2010 – partea a 2-a

Sursa: Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.