Tehnica IT de 25.000 de euro pentru IMM-uri si ONG-uri!

tehnica IT, finantare, ONG, IMM

Vreme a afirmat, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca Ministerul Comunicatiilor va derula un program din fonduri europene destinat IMM-urilor si ONG-urilor, prin care acestea vor putea cumpara echipamente IT si servicii de internet in valoare de 25.000 de euro.

“Avem un program pe Axa 311, el se refera la dezvoltarea broadband-ului si upgrade de broadband. Este orientat pe IMM-uri si ONG-uri. Suma maxima este de 25.000 de euro, cu zece la suta contributie proprie. In acest program societatile isi pot achizitiona calculatoare, imprimante, faxuri, tot ce tine de IT, pot proiecta pagini de net si pot achizitiona servicii de internet broadband sau pot face un upgrade”, a spus Vreme.

El a precizat ca acest program, in valoare totala de 42 de milioane de euro, va fi disponibil in “maximum o saptamana si jumatate”.

“Este un program foarte util la ora actuala IMM-urilor si ONG-urilor. El va fi disponibil in maxim o saptamana si jumatate. Este un program in valoare totala de 42 de milioane de euro. In prima faza, vor fi disponibile 12 milioane de euro pentru acest program”, a afirmat Vreme.

Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, s-a aflat, sambata, la Timisoara, unde s-a intalnit cu prefectul de Timis, Mircea Bacala, si cu reprezentanti ai Directiei Regionale de Posta Timisoara.

Sursa: Stiriong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.