Instructiune privind desfasurarea activitatilor din cadrul Programului Operational Regional pe parcursul sarbatorilor de iarna

ADR Vest, instructiune

Incheierea activitatii de evaluare a comisiilor se va face prin receptionarea, de catre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional, a grilelor de evaluare realizate si semnate de catre expertii evaluatori, precum si prin predarea, de catre acestia, a Rapoartelor Tehnice si Financiare in perioada 16 – 24 decembrie 2010.

Vizitele la fata locului – specifice etapei precontractuale – care au fost planificate pana la data emiterii prezentei instructiuni, precum si activitatile aferente avizarii si semnarii contractelor de finantare se vor derula fara nici o modificare.

In perioada 24 decembrie 2010 – 3 ianuarie 2011 activitatile anterior mentionate vor fi suspendate, urmand a fi reluate incepand cu data de 4 ianuarie 2011.

Activitatile de evaluare, selectie si contractare pentru proiectele deja depuse vor fi intrerupte pe data de 24 decembrie 2010 si vor fi reluate pe data de 3 ianuarie 2011, data de la care se va relua calculul termenelor procedurale.

Instructiunea

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.