Fonduri europene pentru municipiul Roman

Roman, MDRT, PIDU, POR

Obiectivul PIDU depus de municipiul Roman in cadrul Axei Prioritare 1 – Sub-domeniul major de interventie “Centre Urbane” il constituie dezvoltarea economica si sociala durabila a municipiului Roman, printr-o abordare integrata a problemelor.

Prin proiectul Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in municipiul Roman, se va instala un sistem de supraveghere (18 camere video color mobile, 1 centru comanda, 1 monitor, 1 videorecorder, 1 dispozitiv de prelucrare a imaginii, 1 calculator), se vor crea 8 noi locuri de munca si se vor achizitiona 22 de echipamente.

Valoarea totala a proiectului este de 385.282,68 lei, din care finantarea nerambursabila solicitata este de 304.576,63 lei.

Reabilitarea infrastructurii publice urbane a municipiului Roman – zonele scuar Hotel, pietonal Stefan cel Mare, centru istoric urban Stefan cel Mare, cartierele Favorit si Cuza Voda urmareste modernizarea infrastructurii publice urbane din zona de actiune urbana Centru – Favorit, in vederea fluidizarii traficului pietonal si rutier cu impact asupra dezvoltarii locale durabile.

Valoarea totala a proiectului este de 27.731.901,96 lei, din care finantarea nerambursabila solicitata este de 21.442.818,46 lei.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.