Implementarea proiectului “Optimizarea sistemului de invatamant prin dezvoltarea competentelor profesionale ale personalului didactic din invatamantul preuniversitar”

invatamant, proiect, FSE, POSDRU

Proiectul se inscrie in Axa prioritara 1 “Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, Domeniul major de interventie 1.3. “Dezvoltarea resurselor umane din educatie si formare profesionala”, perioada de implementare a proiectului este de 36 de luni, de la 01 octombrie 2010 pana la 30 septembrie 2013.

Obiectivul general al proiectului este imbunatatirea performantei sistemului de invatamant prin cresterea competitivitatii resurselor umane din educatie oferind un program integrat de formare continua ce vizeaza imbunatatirea calificarilor si a oportunitatilor de cariera a personalului didactic din invatamantul preuniversitar in vederea unei mai bune adaptari la nevoile in permanenta schimbare si la evolutiile rapide din economie si societate.

In cadrul proiectului se desfasoara un program de formare profesionala integrat constituit din 5 module de curs – Operator calculator si retele, Managementul Resurselor Umane, Management de proiect, Competente Sociale si Civice, Comunicare in limba oficiala acreditate CNFPA, grupul tinta fiind format de 200 de persoane.

Informatii suplimentare legate de activitatile proiectului vor fi postate pe pagina web a proiectului – www.optiprof.ro.

Persoane de contact:
– Carmen Cristiana BUCUR – manager de proiect, Universitatea ROMANO-AMERICANA, telefon 0372/12.01.82, fax 021/318.35.66, e-mail [email protected]
– Gabriela Laura CONSTANTINESCU – responsabil implementare activitati Inspectoratul Scolar Judetean OLT, telefon 0724/30.40.10, fax 0249/41.28.01, e-mail [email protected]
– Mariana Marcela LISCAN – responsabil implementare activitati, Inspectoratul Scolar Judetean ILFOV, telefon 0733/05.62.22, fax 021/317.36.54, e-mail [email protected]

Sursa: Universitatea ROMANO-AMERICANA din Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.