Model nou pentru declaratia de eligibilitate aplicabil in etapa precontractuala pentru DMI 4.3 “Sprijinirea Dezvoltarii Microintreprinderilor”

DMI 4.3, model nou, declaratia de eligibilitate

Modelul de declaratie cuprinde un nou punct, prin care solicitantul confirma daca desfasoara sau nu activitate in sectorul transportului rutier, in scopul determinarii corecte a plafonului de minimis aplicabil.

In conformitate cu prevederile schemei de ajutor de minimis pentru sprijinirea microintreprinderilor pentru domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea Dezvoltarii Microintreprinderilor” in cadrul Axei prioritare 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local” din cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013, aprobata prin Ordinul ministrului dezvoltarii, lucrarilor publice si locuintelor nr. 155/2008, cu modificarile si completarile ulterioare, valoarea totala a ajutorului de minimis acordat unei microintrprinderi care isi desfasoara activitatea in sectorul transportului rutier nu va depasi 100.000 Euro pe o perioada de 3 ani fiscali consecutivi. Plafonul se aplica indiferent de obiectivul urmarit in cadrul proiectului propus spre finantare.

Declaratie de eligibilitate ianuarie 2011

Sursa: ADR Nord-Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.