Impuls Leasing a contractat un credit de 7 milioane euro de la BERD pentru finantarea zonelor rurale

Impuls Leasing, BERD, credit

“Imprumutul acordat de catre BERD va permite companiei sa vina in intampinarea cererilor pentru produse de leasing tot mai diversificate ale IMM-urilor din Romania si de asemenea, sa isi extinda portofoliul de produse. Proiectul va aborda constrangerile de finantare cu care se confrunta companiile locale, in special intreprinderile din domeniul agricol si fermierii din zonele izolate ale tarii”, se arata in comunicat.

De la inceputul activitatii sale in Romania, BERD a alocat imprumuturi de peste 5 miliarde euro diferitelor sectoare din economia tarii, imprumuturi care au atras investitii de inca 9 miliarde euro.

“Dupa doi ani dificili pentru industria de leasing, Impuls Leasing se extinde dincolo de afacerile sale standard prin acordarea de finantari leasing pentru IMM-uri din domeniul agricol, respectiv pentru fermieri si intreprinderile rurale. Aceasta noua linie de afaceri este asistata de imprumutul BERD si de programul de asistenta tehnica oferit de UE, care ajuta Impuls Leasing sa isi construiasca puncte forte in produsul de finantare leasing pentru agricultura”, a declarat directorul general al Impuls Leasing Romania IFN, Razvan Diaconescu.

Impuls Leasing si-a inceput activitatea in aprilie 2007 si este controlata de grupul elvetian Impuls Leasing International.

Sursa: Banknews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.