Raport de selectie pe FEADR 312: ROMCOM detine o cota de piata de 10% din proiectele selectate pentru finantare

ROMCOM, APDRP, Masura 312

Din cele 814 proiecte selectate pentru finantare, 85 au fost intocmite de consultantii ROMCOM. Astfel, ROMCOM detine o cota de 10.44% din totalul proiectelor aprobate.

Obiectivul general al acestei finantari este dezvoltarea durabila a economiei rurale prin incurajarea activitatilor non-agricole, in scopul cresterii numarului de locuri de munca si a veniturilor aditionale.

In cadrul sesiunii iunie-iulie 2010 au fost depuse 1780 cereri de finantare, valoarea publica totala a proiectelor depuse fiind de 198.846.688 Euro. Valoarea publica totala (finantarea nerambursabila) a celor 814 proiecte selectate pentru finantare este de 96.079.793 Euro.

De asemenea, pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor, ROMCOM ofera scrisori de confort pentru implementarea proiectelor eligibile selectate pentru finantare prin FEADR 312 prin intermediul IFN ROMCOM SA. Pot beneficia de scrisori de confort atat beneficiarii care au proiectele intocmite de consultantii ROMCOM, cat si beneficiari care au lucrat cu alti consultanti.

Conform calendarului APDRP pentru 2011, urmatoarea sesiune de depunere de proiecte pe Masura 312 va avea loc in luna mai.

Pentru mai multe detalii despre cum poti obtine finantare nerambursabila prin Masura 312 sau pentru obtinerea unei scrisori de confort scrie un e-mail la [email protected] sau suna la telefon 0259-479793.

Sursa: ROMCOM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.