The 6th ETSI Security Workshop – la final

The 6th ETSI Security Workshop s-a terminat. Două zile în care ascultându-i pe acești speakeri am aflat lucruri interesante despre subiecte pe care le-am prezentat AICI, AICI, AICI și AICI.

Programul workshop-ului poate fi consultat AICI și puteți accesa prezentările speakerilor pe site-ul workshop-ului, mai exact AICI.

Dacă sunteți interesați de viitoarele evenimente ETSI, aruncați o privire mai jos și vizitați din când în când pagina de evenimente de pe site-ul lor:

(am înțeles că Sophia Antipolis este un parc tehnologic care este foarte aproape de Nice sau Cannes și poate fi o soluție dpdv al cazării dacă vii în sezon pe Coasta de Azur, am văzut o sală de conferință și o organizare de excepție, am cunoscut pe unul din părinții modelului OSI – care by the way, s-a căsătorit în Iași – și am mâncat multe lychee)

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.