Corrigendum nr. 1 la Ghidul solicitantului pentru sub-domeniul “Poli de crestere” al POR 2007 – 2013

POR, Poli de Crestere

Corrigendum-ul nr. 1 la Ghidul solicitantului este insotit de o Nota catre solicitanti prin care acestia sunt atentionati asupra faptului ca activitatile nou introduse sunt eligibile conform Documentului Cadru de Implementare dar cheltuielile vor deveni eligibile dupa publicarea ordinului de modificare a ordinului 1294/3296/2008 privind aprobarea categoriilor de cheltuieli eligibile pentru domeniul major de interventie “Planuri integrate de dezvoltare urbana”, axa prioritara “Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor” din cadrul POR 2007 – 2013.

Publicarea corigendum-ului la Ghidul solicitantului inaintea publicarii modificarilor la Ordinul de cheltuieli eligibile are menirea de a permite solicitantilor pregatirea documentatiilor tehnico-economice si a cererilor de finantare in vederea depunerii la momentul aprobarii modificarilor la ordinul de cheltuieli eligibile.

Textul integral al Corrigendum-ului numarul 1 la Ghidul solicitantului pentru sub-domeniul “Poli de crestere” al POR 2007 – 2013, Nota catre solicitanti, precum si varianta consolidata a ghidului solicitantului pentru acest sub-domeniu pot fi consultate in varianta electronica aici.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.