Conferinta Litigii privind fondurile europene, 24 februarie 2011, Athenee Palace Hilton Hotel

Ai identificat mai multe probleme care te-au impiedicat sa mai soliciti fonduri europene? Ai obtinut bani pentru un proiect dar intampini probleme in implementare? Poti afla raspunsul la aceste intrebari dar si cum un audit corect te poate ajuta la depasirea momentelor dificile, ca identificarea cofinantarii, cereri de rambursare completate incorect ori pur si simplu o comunicare defectuoasa intre beneficiari, organinsmele intermediare sau autoritatile de management.

European Project Consulting lanseaza joi, 24 februarie a.c., la Bucuresti, primul eveniment din seria “Litigii privind fondurile europene”, Conferinta “Rolul auditului in evitarea punctelor critice in implementarea proiectelor cu finantare europeana”.

Utilizarea cu succes a fondurilor europene precum si importanta auditului in desfasurarea proiectelor cu finantare europeana vor fi dezbatute in cadrul conferintei alaturi de invitatii nostrii:

* Dl. Ovidiu Ispir – membru al Curtii de Conturi a Uniunii Europene,

* Dl. Aron Ioan Popa – Presedintele Autoritatii de Audit,

* Dna. Verginia Vedinas – Sef de departament in cadrul Curtii de Conturi a Romaniei,

* Dl. George Mares – Director al Directiei de Audit Public Intern in cadrul Ministerului Finantelor Publice.

Conferinta reprezinta, de asemenea, o ocazie excelenta de a cunoaste perspectiva administratiilor publice din Romania impreuna cu:

* Dna. Doina Crina Iliescu, – Director de Plati, DGMIS, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Mediu,

* Dna. Adela Voicu, – Consilier evaluare-examinare, DGAPP, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Participa la conferinta noastra si profita de ocazia de a primi raspunsurile la intrebarile tale direct de la experti. Totodata, evenimentul este un bun prilej de relationare, schimb de experienta si bune practici intre auditori, avocati, experti si consultanti pentru fonduri europene, beneficiari de proiecte cu finantare europeana.

INSCRIE-TE ACUM!

Sursa: European Project Consulting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.