APDRP: Noul model de scrisoare de confort

APDRP, model, scrisoare de confort angajanta

Noul model de scrisoare de confort angajanta l-a inlocuit pe cel anterior si este agreat atat de catre Autoritatea de Management pentru PNDR, APDRP si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) IFN SA, cat si de catre institutiile bancare partenere a FGCR si cele semnatare a protocoalelor de colaborare (Alpha Bank Romania SA, Banca Comerciala Romana, Bancpost, BRD – Groupe Société Générale S.A., CEC Bank).

Modelul standard de scrisoare de confort publicat pe pagina de internet a APDRP are un caracter orientativ si se va intocmi si elibera de catre bancile comerciale care se angajeaza sa acorde credite bancare solicitantilor de fondurilor europene nerambursabile pentru asigurarea cofinantarii private.

Aceasta cofinantare trebuie sa asigure minimum contravaloarea cheltuielilor eligibile care vor fi suportate de beneficiar.

Scrisoarea de confort trebuie depusa odata cu Cererea de Finantare la Oficiul Judetean al APDRP.

Scrisoarea de confort este un document justificativ prin care se dovedeste posibilitatea de cofinantare a beneficiarului, scopul fiind de a asigura implementarea proiectelor selectate pentru finantare.

Noul model de scrisoare de confort angajanta

Sursa: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.