Lansarea proiectului “Sprijinirea Autoritatii de Management in formularea si implementarea operatiunii polii de competitivitate”

POS CCE, proiect

Proiectul este implementat de Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitaii Economice” – Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, finantat din fondurile programului, Axa Prioritara 5 – Asistenta Tehnica si cu cofinantare din partea Fondului European de Dezvoltare Regionala.

Contractul a fost semnat pe data de 02.02.2011, in urma derularii procedurii de achizitie publica, cu un consortiu format din firmele de consultanta Archidata (Italia), Centro de Investigación y Formación de Empresas, S.A.L. – Cifesal (Spania), Bergmann Consult (Romania) si Fundatia “Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare din Romania”- CEED (Romania).

Proiectul va fi implementat pe o perioada de 10 luni si are o valoare totala eligibila de 1.600.000,00 lei (fara TVA).

Obiectivul general al proiectului este acela de a acorda asistenta AM POS CCE in dezvoltarea si implementarea operatiunii “Dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes national si international” – “Poli de Competitivitate” (cu vizibilitate nationala si/sau internationala), din cadrul Domeniului Major de Interventie 1.3 “Dezvoltarea durabila a antreprenoriatului” al POS CCE.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
– crearea cadrului pentru elaborarea schemei de ajutor de stat prin analiza situatiei actuale in ceea ce priveste polii de competitivitate din Romania;
– realizarea si implementarea schemei de ajutor de stat, a Ghidului Solicitantului pentru operatiunea “Poli de competitivitate” in Romania;
– sprijinirea personalului Autoritatii de Management in vederea abordarii cu succes a actiunii, in prezent si viitor.

Sursa: , Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.