Apel POSCCE: Operatiunea O 2.3.3 – competitie 2011 cu depunere continua!

O 2.3.3

Operatiunea 2.3.3 Promovarea inovarii in cadrul firmelor

Competitia este cu depunere continua.

Bugetul competitiei este de 225 milioane lei.

Tipuri de proiecte:

Proiecte tip 1: Proiecte tehnologice inovative
Prin acest proiect se va realiza o inovare de produs, o inovare de produs si de proces, sau numai inovare de proces, atat pentru bunuri, cat si pentru servicii, bazate pe exploatarea si utilizarea cunostintelor stiintifice si tehnologice sau pe idei brevetate.

Activitatile de dezvoltare experimentala (executate de beneficiar sau achizitionate ca servicii) sunt obligatorii in toate propunerile de proiecte, cu exceptia proiectelor care utilizeaza rezultatele cercetarii-dezvoltarii obtinute in cadrul O.2.1.1 de acelasi beneficiar. De asemenea, prezenta in proiect a activitatilor pentru introducerea in productie a rezultatelor cercetarii este obligatorie.

Proiecte tip 2: Proiecte pentru intreprinderi nou-create inovatoare
Aceste proiecte sunt dedicate intreprinderilor nou-create inovatoare si sprijina toate activitatile care sustin introducerea in productie, producerea si livrarea pe piata a unui produs (bun sau serviciu), nou sau substantial imbunatatit.

Activitatile de dezvoltare experimentala sunt obligatorii in toate propunerile de proiecte, cu exceptia proiectelor care utilizeaza rezultatele CD obtinute in cadrul O.2.1.1 de acelasi beneficiar. Prezenta in proiect a activitatilor pentru introducerea in productie a rezultatelor cercetarii este obligatorie.

Sursa: Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.