Nota privind stabilirea eligibilitatii unor cheltuieli in cadrul domeniului major de interventie 1.1 – “Planuri integrate de dezvoltare urbana”

cheltuieli

1. Cheltuielile aferente devierilor de retele de utilitati din amplasament, indiferent de forma de proprietate, sunt considerate eligibile cu conditia ca acestea sa fie incluse in Devizul general si Bugetul proiectului la capitolul Amenajarea terenului, conform art. 2 alin (3) litera a) din Ordinul de cheltuieli eligbile.

2. Cheltuilelile aferente activitatilor de creare si modernizare a utilitatilor publice urbane sunt considerate eligibile conform art. 4 alin (2) litera b) din Ordinul de cheltuieli eligibile in masura in care acestea sunt incluse in Devizul general si Bugetul proiectului la capitolul Cheltuieli pentru investitia de baza – Constructii si instalatii.

Avand in vedere faptul ca activitatile de creare si modernizare a infrastructurii utilitatilor publice urbane fac parte din investitia de baza si conduc la realizarea obiectivelor si a indicatorilor proiectelor propuse spre finantare, se va proceda la verificarea tuturor conditiilor de eligibilitate (a proiectului si a solicitantului) stabilite prin Ghidul Solicitantului, in special verificarea indeplinirii criteriilor referitoare la regimul proprietatii.

Sursa: Inforegio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.