Infrastructura rutiera din orasul Topoloveni reabilitata cu fonduri Regio!

infrastructura rutiera

Beneficiarul contractului va primi fonduri din Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 2, Domeniul major de interventie 2.1 – “Reabilitare si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura” pentru proiectul “Modernizarea si reabilitarea de strazi urbane in orasul Topoloveni“.

Valoarea totala a cererii de finantare este de 33.779.554,91 lei din care: valoarea eligibila nerambursabila din FEDR reprezinta 20.922.406,69 lei, valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national reprezinta 2.781.591,64 lei, iar cofinantarea eligibila a beneficiarului reprezinta 483.755,07 lei.

Durata de implementare a proiectului este de 31 de luni, interval de timp in care vor fi reabilitate si modernizate strazi cu o lungime totala de 7,8 km.

“Proiectul semnat are ca scop imbunatatirea situatiei actuale a infrastructurii din orasul Topoloveni. La nivel de regiune, este cel de-al XVIII-lea contract semnat ce are ca scop reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere. Pana acum, prin intermediul Axei prioritare 2, au fost semnat contracte ce au o valoare totala a asistentei nerambursabile de peste 920 de milioane de lei” a declarat Liviu Musat, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.