Primul centru de sprijinire a afacerilor din Alexandria, construit cu fonduri nerambursabile Regio

Alexandria

SC Sanva Construct SRL din municipiul Alexandria a semnat contractul de finantare, prin care va obtine fonduri nerambursabile din Regio – Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul major de interventie 4.1 “Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala”, pentru proiectul “Centrul de dezvoltare a afacerilor”.

Valoarea totala a cererii de finantare este de 4.964.564,33 lei, din care valoarea totala eligibila reprezinta 3.763.860,84 lei (valoarea nerambursabila FEDR 2.285.077,56 lei; valoarea nerambursabila din bugetul national 349.625,03 lei; cofinantarea eligibila a beneficiarului 1.129.158,25 lei). Durata de implementare a proiectului este de 18 luni.

Obiectivul proiectului reprezinta sprijinirea dezvoltarii activitatii economice si a investitiilor in domeniul financiar. Astfel, cu ajutorul fondurilor nerambursabile Regio se va construi un centru la standarde europene pentru dezvoltarea afacerilor, in vederea inchirierii spatiului pentru firme din domeniul financiar, si se vor achizitiona echipamente si dotari necesare pentru centru.

Se preconizeaza atragerea unui numar de noua IMM-uri, din care cinci microintreprinderi, carora li se va oferi asistenta necesara afacerilor competitive din domeniul financiar, pentru a face fata exigentelor economiei de piata europeana.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.