IMM-urile din Sud Muntenia se dezvolta cu fonduri nerambursabile Regio

contracte finantare

S.C. INDECO GRUP S.R.L. din municipiul Ploiesti a obtinut asistenta financiara din Regio pentru proiectul “Achizitie de utilaje pentru activitatea de reciclare deseuri“, a carui durata de implementare este de 24 de luni.

Valoarea totala a investitiei este de 1.478.647,12 lei, din care 837.591,79 lei reprezinta fonduri nerambursabile FEDR.

Cea de-a doua microintreprindere de la nivelul municipiului Ploiesti, care a semnat contractul de finantare, este S.C. CHARMADENTAL ENACHESCU S.N.C.

Timp de sase luni va implementa proiectul “Modernizare si extindere cabinet stomatologic – SC CHARMADENTAL Enachescu SNC“, ce are o valoare totala de 171.589,90 lei, din care 136.048,13 lei sunt fonduri FEDR.

Totodata, S.C. BROADCAST MEDIA ENTERPRISES S.R.L. din municipiul Targoviste a semnat contractul de finantare pentru proiectul “Dezvoltarea activitatii desfasurate de catre S.C. BROADCAST MEDIA ENTERPRISES S.R.L., prin achizitionarea de echipamente“, ce se va desfasura pe o perioada de un an.

Valoarea totala a investitiei este de 972.308,25 lei, din care valoarea asistentei nerambursabile FEDR este de 784.119,55.

Pana in prezent, situatia proiectelor depuse in cadrul Domeniului major de interventie 4.3, pentru a obtine finantare nerambursabila Regio, in vederea dezvoltarii microintreprinderilor, se prezinta astfel: 466 de proiecte depuse, din care 38 au fost respinse, iar 23 de proiecte au fost retrase de aplicanti.

Au fost semnate 54 de contracte de finantare, 98 de proiecte se afla in etapa de contractare, 125 se afla in etapa de evaluare tehnica si financiara, 128 de proiecte sunt in rezerva, cu o valoare totala a asistentei financiare nerambursabile de aproximativ 69,36 milioane de euro, din care 22,63 mil. euro reprezinta valoarea solicitata de proiectele in rezerva.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.