Polul de Crestere Ploiesti este beneficiarul unui nou contract de finantare nerambursabila din Regio

ADR Sud Muntenia

Beneficiarul finantarii nerambursabile din fonduri Regio este Unitatea Administrativ-Teritoriala Municipiul Ploiesti, care primeste asistenta financiara nerambursabila pentru proiectul “Reabilitarea/Modernizarea si echiparea specifica a Centrului de Primire in Regim de Urgenta << Ciresarii >> Ploiesti”.

Contractul de finantare are o valoare totala de 8.684.387,97 lei, din care: valoarea eligibila nerambursabila din FEDR este de 5.549.441,36 lei, valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national este de 1.219.012,32 lei, iar cofinantarea eligibila a beneficiarului este de 138.131,71 lei.

Durata de implementare a proiectului este de 24 de luni, interval de timp in care va fi reabilitata si extinsa cladirea existenta a Centrului. Noul imobil va putea oferi asistenta de specialitate unui numar de 50 de copii aflati in situatii dificile.

“La nivelul tarii, Polii de crestere au fost nominalizati prin HG nr.998/2008, cu modificarile si completarile ulterioare. in regiunea Sud Muntenia, polul de crestere a fost desemnat municipiul Ploiesti si arealul de influenta al acestuia (Boldesti – Scaieni, Plopeni, Baicoi, Aricestii – Rahtivani, Targsorul Vechi, Brazi, Barcanesti, Berceni, Bucov, Valea Calugareasca, Paulesti, Blejoi, Dumbravesti). Contractul de finantare semnat astazi reprezinta o importanta componenta sociala in cadrul Polului”, declarat domnul Liviu Musat, directorul ADR Sud Muntenia.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.