Noul sistem informatic al APDRP nu mai permite depunerea cererilor de finantare dupa termenul limita al sesiunilor de proiecte

APDRP, sistem informatic

Astfel, la acest moment, cand un solicitant se prezinta cu cererea de finantare la Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit expertul APDRP introduce in sistem toate datele privitoare la reprezentantul legal si la proiectul depus.

In mod automat sistemul genereaza un bon de ordine alocat solicitantului, iar pe baza acestui bon va fi incarcata ulterior Cererea de Finantare si se va aloca numarul de inregistrare final al proiectului.

Una din cele mai importante caracteristici ale acestor operatiuni informatice o reprezinta faptul ca in ultima zi de depunere a unei sesiuni de proiecte, la ora 12.00, sistemul de eliberare a bonurilor de ordine se blocheaza automat, astfel incat dupa acea ora, nu mai pot fi introduse in sistem noi cereri de finantare.

Asadar, APDRP atentioneaza toti solicitantii de finantari europene ca depunerea proiectelor trebuie efectuata intr-un timp rezonabil pentru a preintampina situatiile in care proiectele nu mai pot fi introduse in sistemul electronic, ca urmare a blocarii automate a acestuia.

In cazul actualei sesiuni pentru depunerea de proiecte, solicitantii de fonduri europene nerambursabile pentru “Instalarea tinerilor fermieri” (Masura 112) sau pentru “Investitii privind lucrari de refacere si modernizare a infrastructurii rutiere afectate de inundatii in anul 2010” (Masura 322, componenta d) vor trebui sa depuna proiectele aferente cererilor de finantare pana vineri, 29 iulie 2011, ora 12:00.

Sursa: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.