A fost semnat contractul de finantare pentru cel mai mare parc de distractii din Moldova

parc de distractii, Botosani

Piscina acoperita, plaja, bazine exterioare de agreement, patinoar artificial si de agrement, terenuri de sport si vestiare pentru jucatori – sunt obiectivele care vor fi construite pe o suprafata de 4.274 mp. Proiectul mai prevede insa si amenajarea de alei pietonale si parcaje auto precum si mult spatiu verde.

“Botosaniul este probabil singurul oras din Romania care a reusit sa depuna proiecte pe toate axele eligibile”

Finalizarea proiectului, in valoare de 21.339.961 euro va conduce automat si la crearea de noi locuri de munca. in perioada de implementare se vor creea cel putin 250 de locuri noi de munca, iar in perioada de operare alte 25. Parcul de agrement Cornisa Botosani se va intinde pe 48 de hectare, iar durata de implementare a proiectului se va intinde pe parcursul a 30 de luni.

“Am semnat si acest contract si astfel am finalizat perspectivele noastre mari, de anvergura, pentru municipiu. Botosaniul este probabil singurul oras din Romania care a reusit sa depuna proiecte pe toate axele eligibile si toate au fost incununate de succes. Este un proiect drag noua prin care atingem componenta de agrement si turistica. Acest proiect va conferi Botosaniului un alt statut, un loc care va fi vizitat. Important sa oferim botosanenilor o zona de agrement adevarata”, a declarat primarul municipiului Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.