APDRP: Selectia partiala a proiectelor pentru finantare prin Masura 123

APDRP, Masura 123

Documente:
Lista proiectelor eligibile selectate pentru finantare in cadrul Masurii 123
Lista proiectelor in asteptare (eligibile, neeligibile, contestate, retrase) din cadrul Masurii 123

Astfel, prin acest Raport, au fost selectate pentru a fi finantate cu fonduri nerambursabile, 36 de proiecte din cele 329 depuse in luna martie. Valoarea totala nerambursabila a proiectelor selectate este de aproximativ 35 de milioane de euro.

Cele 36 de proiecte vor primi fonduri pentru realizarea investitiilor privind construirea spatiilor pentru depozitare (nutreturi, cereale, cartofi) sau pentru procesare (ciuperci, cereale etc.), infiintarea sectiilor de prelucrare a deseurilor animale, a fabricilor de nutreturi combinate sau a abatoarelor pentru pasari etc. Valorile nerambursabile ale acestor investitii se situeaza intre 60.000 si 3 milioane de euro, plafonul maxim pentru un proiect incadrat la Masura 123.

Fondurile care s-au alocat in aceasta sesiune pentru “cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere” (Masura 123), au fost in valoare de 130 de milioane de euro. Din aceasta suma alocata pentru sesiunea din martie 2011, vor fi finantate si restul de proiecte care vor fi selectate si incluse in Raportul final.

Raportul final de selectie va fi publicat pe site-ul Agentiei dupa solutionarea contestatiilor depuse de potentialii beneficiari care au fost inclusi in Raportul de evaluare al proiectelor depuse in sesiunea lunii martie a acestui an.

Sursa: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.