Subventii pentru ONG-uri de la Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Familiei

Din 2006, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) va acorda subventii pentru asociatiile si fundatiile romanesti cu personalitate juridica care infiinteaza si administreaza unitati de asistenta sociala.
Conform Ordinului ministrului (MSSF) nr.654/2005, sunt eligibile sa solicite subventii de la bugetul de stat asociatiile si fundatiile care au cel putin 12 luni de experienta in domeniul serviciilor sociale si care acorda servicii sociale unor beneficiari din mai multe judete.

Este vorba despre servicii pentru persoane varstnice, victime ale violentei in familie, persoane toxico-dependente, persoane victime ale traficului de persoane, persoane imigrante si refugiati, persoane tinere care parasesc sistemul de protectie a copilului, persoane fara adapost, spun surse din Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie.

Termenul limita de inregistrare a cererilor de solicitare a subventiilor de la bugetul de stat, de catre asociatii si fundatii, este 31 octombrie 2005, ora 16,30, la registratura Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.

Informatii suplimentare puteti gasi aici.

Sursa: , Cronica Romana online, 20 octombrie 2005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.