Se infiinteaza Fundatia VentureConnect

fundatie, VentureConnect

VentureConnect, proiect care si-a propus sa faciliteze contactul direct intre investitori si antreprenori din domeniile IT/Tehnologie/On-line, anunta infiintarea Fundatiei VentureConnect. Din cadrul Fundatiei VentureConnect fac parte membrii fondatori ai proiectului, Ana Maria Andronic, Daniel Visoiu, Marius Ghenea, Radu Georgescu, Orlando Nicoara, Péter Barta si Dragos Roua, rolul acestora fiind de a asigura dezvoltarea si buna functionare a tuturor activitatilor demarate sub umbrela VentureConnect, totodata asigurand oportunitati si beneficii directe antreprenorilor prezenti in cadrul programelor.

Infiintarea Fundatiei VentureConnect reprezinta o extindere a activitatilor desfasurate deja in jurul evenimentelor VentureConnect pentru ca, pe termen mediu si lung, sa asigure continuitate in interactiunea directa a antreprenorilor cu investitorii. Fundatia va pune la dispozitia antreprenorilor o serie de resurse si initiative de care acestia au nevoie pentru a isi lansa si dezvolta afacerile la nivel international.

Urmatorul eveniment organizat de Fundatia VentureConnect este programat pentru luna mai 2012. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul: www.ventureconnect.ro.

Mai multe detalii: www.avocatnet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.