Se pot depune proiecte in cadrul operatiunii “Dezvoltarea infrastructurii de CD a intreprinderilor si crearea de noi locuri de munca pentru CD”

ghid-indicatori1.jpg

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica a publicat ghidul solicitantului pentru Operatiunea 2.3.2 “Dezvoltarea infrastructurii de CD a intreprinderilor si crearea de noi locuri de munca pentru CD” din cadrul POSCCE.

Proiectele se pot depune pana la data de 27 iulie 2012.

Aceasta operatiune sprijina dezvoltarea capacitatii de cercetare a intreprinderilor, in vederea cresterii nivelului lor de inovare si de competitivitate pe piata, si urmareste crearea de noi locuri de munca in activitatea de cercetare-dezvoltare.

Beneficiarii acestei operatiuni pot fi intreprinderi mari, mijlocii sau mici cu activitate de cercetare in obiectul de activitate.

Tipuri de proiecte:
– Proiecte de modernizare a unei infrastructuri existente prin achizitionarea de noi instrumente si echipamente de cercetare si lucrari de modernizare a locatiilor de cercetare.
– Proiecte de constructii/extindere de cladiri pentru crearea de noi centre sau laboratoare de cercetare in cadrul intreprinderii si achizitionarea de noi instrumente si echipamente de cercetare.

Puteti descarca ghidul solicitantului de AICI.

Sursa: Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.