Forum national despre fondurile structurale

Asociatia Oraselor din Romania in parteneriat cu Institutul National de Administratie organizeaza Forumul national cu tema: “Fondurile structurale – provocare pentru orasele romanesti”. Evenimentul se va desfasura in perioada 21 – 23 martie 2006, la Sinaia.

La eveniment vor participa reprezentanti ai Ministerului Integrarii Europene, ai Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, precum si peste 150 primari de orase si functionari publici cu atributii in elaborarea si implementarea strategiei de dezvoltare a oraselor. Institutul National de Administratie va fi reprezentat de Adrian Badila – Director General si Iulia Circei – Secretar General.

Obiectivul forumului vizeaza cunoasterea si dezbaterea celor mai importante probleme cu care se vor confrunta colectivitatile locale din Romania in procesul de accesare a fondurilor structurale, precum si cunoasterea si intelegerea normelor care compun Acquis-ul comunitar.

Pe parcursul derularii forumului vor fi abordate tematici precum: fondurile structurale, importanta fondurilor structurale pentru dezvoltarea locala si regionala in Romania, programul operational regional 2007 -2013 si vor fi dezbatute problematici specifice si identificate metode eficiente de implementare a reformei administratiei publice la nivelul oraselor din Romania, in perspectiva integrarii europene.

Prin sustinerea organizarii acestui eveniment INA demonstreaza importanta pe care o acorda procesului de perfectionare in domeniul implementarii fondurilor structurale.

Sursa: Biroul de presa al MAI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.