JCI Best Business Plan

 

Junior Chamber International Romania (www.jci.cc/romania) – filiala locala a celei mai mari organizatii mondiale pentru tineri lideri si antreprenori (www.jci.cc) âa‚¬a€œ lanseaza concursul “JCI Best Business Plan 2006”, in urma caruia vor fi premiate cele mai reusite planuri de afaceri realizate de tineri intre 18 si 35 ani. Castigatorul concursului va reprezenta Romania la finala mondiala a JCI BBP, care va avea loc cu ocazia Congresului Mondial JCI, organizat la Seul, in noiembrie 2006.

 

Participantii romani vor beneficia de expertiza acumulata in peste 100 de tari in care se organizeaza “JCI Best Business Plan”. Toti cei care se inscriu in concurs vor beneficia gratuit de Training-uri de specialitate cu profesionisti din mediul privat. Planul de afaceri propus in cadrul concursului trebuie sa nu mai fi fost implementat de catre autori. Jurizarea planurilor de afaceri va fi facuta atat de profesionisti, jurnalisti financiari, cat si de reprezentanti ai fondurilor de investitii si companiilor-sponsor. Juriul va tine seama de realismul planurilor de afaceri si de posibilitatile practice de aplicare. Partenerii JCI Romania sunt: MIE, CCIR, CODECS.

 

Organizatorii isi propun ca premiile de varf ale “JCI Best Business Plan 2006” Romania sa fie chiar finantarea efectiva, tip “Business Angel”, a uneia sau mai multor firme start-up. Participantii vor semna un contract care ii obliga sa demareze proiectul descris in planul de afaceri in eventualitatea in care vor fi declarati castigatori. Castigatorul “JCI Best Business Plan 2006” va infiinta o companie noua ce va avea drept capital social suma castigata drept premiu, alocarea actiunilor urmand sa se faca intre Antreprenor si Finantator (“Business Angel”). De asemenea, si JCI Romania va detine o mica participatie din capitalul viitoarei firme.

 

Concursul “JCI Best Business Plan 2006” este organizat de o echipa a JCI Bucuresti si se va derula conform urmatorului program:

 

 

 

  • 17âa‚¬a€œ28 Aprilie – TRAINING cu profesionisti – optional, gratuit pentru inscrisi;

 

  • 28 Aprilie-12 Mai âa‚¬a€œ REDACTAREA planului de afaceri dupa modelul aflat la / Projects / Best Business Plan Competition;

 

  • 15 -20 Mai – JURIZAREA;

 

  • 25 Mai – Festivitatea de PREMIERE;

 

  • 30 Mai: Inregistrarea castigatorului la finala mondiala JCI Best Business Plan 2006;

 

 • 1 Septembrie 2006: Lansare firma (e) finantata (e).
Sursa: Redactia Finantare.ro
 
Finantare.ro a lansat Ghidul Business Angels. Descarca de aici Ghidul Business Angels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.