Training “Dezvoltarea capacitatii ONG-urilor in accesarea de fonduri europene”

In cadrul proiectului multi-national “Lucrand impreuna pentru cei in nevoie”, Fundatia “Inima de copil” anunta organizarea sesiunii de training “Dezvoltarea capacitatii ONG-urilor in accesarea de fonduri europene” in perioada 29-31.05.2006.

Obiectivul principal al acestui proiect multi-national este acela de a ajuta Organizatiile Societati Civile din Romania si Bulgaria sa isi intareasca si sa isi dezvolte operatiunile si activitatile atintite spre asigurarea unui tratament egal si cu respectarea demnitatii umane in comunitatile carora li se adreseaza, pentru grupurile de oameni dezavantajati, discriminati si marginalizati.

Trainingul face parte din activitatile proiectului – componenta de intarire a capacitatii organizationale si manageriale pentru 40 de ONG-uri din Romania si Bulgaria.

Trainerul invitat este un reprezentant al partenerilor italieni ai proiectului – DPI Italia. Comunicarea la training se va face in limba engleza – cu traducere in limba romana.

Materialul care se va dezbate in cele doua zile de training va cuprinde:

  • accesarea de fonduri si programe europene;
  • metode eficiente de fundraising;
  • gasirea de informatie despre finantari;
  • gasirea de parteneri;
  • scrierea de propuneri de finantare;
  • sustenabilitatea organizatiei.

La training va fi invitat si un reprezentant al unui ONG din noile state membre ale UE, care va discuta despre experienta pe care au avut-o ONG-urile dupa aderarea la UE: despre succesul ONG-urilor din aceste tari in primirea de fonduri si in asigurarea sustenabilitatii organizatiilor lor.

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul si sa il returnati pana la data de 28.04.2006, la tel/ fax 0236/ 312199 sau e-mail:[email protected]. Transportul, masa si cazarea participantilor la training vor fi asigurate din bugetul proiectului. Locul si ora la care se va desfasura trainingul vor fi anuntate ulterior.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.