Elevii olimpici se pot inscrie pentru “Bursa tanarului cercetator”, pana pe 1 februarie

studenti.jpg

studentiMinisterul Educatiei Nationale a aprobat Pachetul de Informatii pentru Subprogramul “Bursa tanarului cercetator” din cadrul Programului Resurse Umane din Planul National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare II, pentru perioada 2007-2013.

Bursa tanarului cercetator are ca scop sustinerea tinerilor care au obtinut rezultate excelente in timpul studiilor liceale (premii I, II, III/ medalii de aur, argint, bronz sau alte forme de premiere echivalente), la olimpiadele internationale sau in competitii internationale / globale de inovare, in vederea pregatirii intr-o universitate din Romania pentru dezvoltarea unei cariere stiintifice.

Cuantumul bursei1 este de 15.000 euro/ echivalent lei, pentru intreaga perioada de acordare a bursei (24 luni). Se acorda suplimentar suma de 2.000 euro/echivalent lei, pentru participarea la evenimente stiintifice internationale, de referinta, in domeniul ales de catre tanarul/tanara cercetator/cercetatoare pentru activitatea de cercetare.

Cererile de acordare a burselor se depun fie la sediul UEFISCDI (Str. Mendeleev Nr. 21-25, Etaj 3, Camera 321), fie electronic prin platforma www.uefiscdi-direct.ro.

Data-limita pentru depunerea dosarelor este 1 februarie 2014.

Persoana de contact: Gabriela Chiric; e-mail: [email protected]. Telefon: 021.308.05.63

Documente anexate:

Pachetul de informatii pentru Bursa tanarului cercetator (PDF)

Cererea de acordare a bursei (DOC)

Sursa: UEFISCDI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.