PROFINN 2006 – 12-14 Iunie 2006 – trei zile de discutii cu cei mai importanti actori de pe piata financiar-bancara

Pe parcursul celor trei zile ale targului PROFINN 2006, desfasurat intre 12 si 14 iunie la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, sunt asteptati toti agentii economici din agricultura, industrie alimentara si domeniile conexe care doresc sa gaseasca o solutie de finantare pentru proiectele lor.

Elementul de noutate pe care il aduce targul PROFINN este posibilitatea oferita vizitatorilor de a completa un formular de inscriere cu detalii despre organizatie si proiectul vizat (nu neaparat un proiect concret, se pot prezenta si idei generale privind activitatea viitoare). Acest formular, trimis pe fax sau e-mail catre organizatori inainte de inceperea targului, va fi pus la dispozitia expozantilor (banci, societati de asigurari si societati de leasing, fonduri de garantare) astfel incat, in momentul vizitarii, finantatorii va vor putea prezenta solutii concrete la problemele dumneavoastra.

Bineinteles, participarea in calitate de vizitator este gratuita. Completarea formularului de inscriere cu datele proiectului nu este obligatorie insa este in beneficiul vizitatorilor sa il transmita din vreme catre organizatori.

Informatiile suplimentare si formularele de inscriere sunt disponibile pe pagina organizatorilor,www.profinn.ro.

Finantare.ro este partener media al acestui eveniment.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.