Investitii de 170.000 euro in domeniul cadastrului in Salaj

La nivelul judetului Salaj au fost investite, pana acum, in scopul profesionalizarii si eficientizarii activitatii, in domeniul cadastrului, 170.000 euro, sume provenind din fonduri europene.

In perioada 1992-2006, pentru Oficiul de Cadastru al Judetului Salaj au fost investite: 29.600 euro in achizitionarea de echipamente IT si softuri, 92.900 euro in achizitionarea aparaturii de masurare, 30.000 euro in autoturisme, 1.800 euro in mobilier pentru arhiiva si aproximativ 15.700 de euro pentru cursuri, instruiri, plan index, baza de date si conversia titlurilor de proprietate.

In perioada 2005-2006, la Oficiul de Cadastru Salaj au fost achizitionate, instalate si legate in retea 7 statii de lucru, 2 imprimante si un server pentru Serviciul de Carte Funciara si o statie grafica pentru Serviciul de Informatica in valoare de 18.000 euro.
Aceste investitii din fonduri europene au fost realizate prin proiecte nationale, initiate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara in cadrul careia exista o directie care se ocupa numai de proiecte din fonduri externe (Unitatea de Management al Proiectului).

Proiectele initiate de ANCPI se implementeaza in toate judetele de catre oficiile subordonate, in scopul informatizarii modului de lucru.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.