Ghiduri gratuite privind finantarea afacerilor

Incepand cu luna iunie 2006, Finantare.ro – “Portalul surselor de finantare din Romania” – va ofera gratuit o serie de 3 ghiduri utile in vederea gasirii celor mai potrivite surse de finantare: “Ghidul privind consultanta”, “Ghidul privind finantarea” si “Ghidul privind finantarile nerambursabile”. Aceste ghiduri pot fi parcurse online, in mod gratuit, de catre toti utilizatorii Finantare.ro, prin accesarea directa a meniului de pe site.

“Ghidul privind consultanta” va arata cum puteti beneficia de colaborarea cu un consultant specializat: in ce situatii este util un consultant, cu ce va poate ajuta o firma de consultanta financiara, cum puteti intra in contact cu un consultant, cum trebuie sa negociem cu o firma de consultanta, ce contine un contract de consultanta.

“Ghidul privind finantarea” ofera gratuit utilizatorilor website-ului www.finantare.ro informatii despre avantajele si dezavantajele prezentate de diferite surse de finantare, care sunt sursele de informare pe care o organizatie poate sa le verifice pentru identificarea unei surse de finantare, ce trebuie sa aiba in vedere la contactarea finantatorilor.

Utilizatorii Finantare.ro pot sa afle astfel etapele care trebuie parcurse pentru obtinerea unei finantari si cum pot avea acces la exemple de proiecte castigatoare.

Citind “Ghidul privind finantarile nerambursabile” veti afla cum trebuie sa procedati pentru a obtine mai usor o finantare nerambursabila. Cum functioneaza sistemul finantarilor nerambursabile? Care sunt principalii finantatori? Ce este un grant? Ce doresc finantatorii? Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care veti gasi raspuns parcurgand ghidul de pe www.finantare.ro.

Tot aici veti gasi sfaturi practice privind realizarea unui proiect propus spre finantare nerambursabila.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.