Compania de consultanta Accenture deschide primul centru in Romania

Compania de consultanta in management, solutii tehnologice si outsourcing Accenture a deschis in Bucuresti un centru care va presta servicii de externalizare a proceselor de afaceri in domeniile finante-contabilitate, resurse umane si logistica-aprovizionare.

“Cererea pentru servicii Business Process Outsourcing – BPO continua sa creasca, iar infiintarea unui nou centru operational in Bucuresti ne va permite sa furnizam servicii in diverse domenii de activitate clientilor nostri din intreaga lume”, a declarat Alasdair Glen, responsabilul Accenture in Romania, intr-un comunicat.

El a precizat ca firma va angaja in urmatoarele luni cateva sute de persoane, procesul de recrutare fiind deja initiat.

Echipa din Bucuresti va creste pana la 1.000 de angajati, iar pentru inceput, centrul din Bucuresti va furniza servicii de resurse umane pentru compania Unilever.

Accenture a selectat Bucurestiul dintre multe alte potentiale locatii datorita numarului mare de angajati bine pregatiti in diverse domenii, care vorbesc mai multe limbi straine. In urmatoarele trei luni, Accenture va recruta persoane cu aptitudini in domeniul resurselor umane, financiar si logistica-aprovizionare.

Firma are deja mai mult de 40 de centre in peste 20 de tari. In Europa de Est, exista puncte de lucru la Bratislava, Praga, Riga si Varsovia, furnizand servicii in integrarea sistemelor, externalizarea aplicatiilor si a proceselor de afaceri. Reteaua globala de centre din cadrul Accenture care ofera solutii tehnice si de outsourcing are mai mult de 44.000 de angajati.

Accenture este o companie cu un numar de peste 133.000 de angajati in 48 de tari. Firma a inregistrat venituri nete de 15,55 miliarde dolari in anul fiscal care s-a incheiat pe 31 august 2005.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.