Firmele de consultanta din grupul Bostina fuzioneaza

Trei companii de consultanta financiara, manageriala si contabila din cadrului grupului Bostina si Asociatii vor fuziona pentru cresterea competitivitatii si atragerii de parteneri de dezvoltare.

Cele trei firme sunt Bostina & Associates Financial Consulting SRL, Bostina & Associates Management Consulting SRL, specializata in consultanta manageriala privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana, si Bostina & Associates Cont Consulting SRL – consultanta contabila.

“Am urmarit cu atentie tendinta de consolidare din sectorul de consultanta financiara si de mangement si consideram ca pasul pe care il facem va duce la intarirea noastra pe piata, plasandu-ne intr-o pozitie buna pentru a atrage parteneri si sa ne dezvoltam in acelasi ritm rapid in continuare”, a declarat avocatul coordonator al companiei, Doru Bostina.

Bostina & Associates Management Consulting a contribuit la punerea in practica a unui numar de 30 proiecte cu finantare europeana a caror valoare depaseste 52 milioane de euro.

In cursul lunii lunii iunie, casa de avocatura Bostina si Asociatii a achizitionat firma elvetiana de consultanta juridica Westdin, specializata in drept comercial international, valoarea tranzactiei fiind de peste 800.000 de franci elvetieni (circa 512.000 euro).

Doru Bostina a afirmat ca, dupa deschiderea sucursalelor la Viena si Nicosia, achizitia realizata in Elvetia este un pas natural in vederea extinderii internationale.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii are peste 100 de angajati si colaboratori, si birouri la Bucuresti, Viena, Nicosia, Chisinau si in alte sapte orase romanesti. Firma a avut anul trecut o cifra de afaceri de 6,4 milioane de euro.

Sursa: Redactie Finantare. ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.