AMCOR intensifica actiunile de promovare a consultantei in management in Romania

Adunarea Generala AMCOR, derulata Vineri 14 Iulie 2006 la hotelul Marriott din Bucuresti, a aprobat planul de actiune pentru urmatorul an si a reconfirmat conducerea AMCOR.

Mediatizarea sistemelor de certificare nationala si internationala ale AMCOR, o conferinta internationala la Bucuresti impreuna cu FEACO si programe de training in consultanta sunt doar cateva din actiunile AMCOR prevazute pentru intervalul urmator.

“Este foarte important ca asociatia profesionala a consultantilor sa fie puternica si sa dispuna de mecanisme de reglementare a pietei, in sensul cresterii si profesionalizarii acesteia” a declarat Mihai Svasta, presedintele AMCOR.

AMCOR este Asociatia Consultantilor in Management din Romania, fiind singura organizatie romaneasca afiliata la Federatia Europeana FEACO Brussels, cea mai mare structura globala a organizatiilor de consultanta.

Incepand cu anul 2002 AMCOR este si singurul reprezentant autorizat in Romania al International Council of Management Consulting Institutes, ICMCI, cel mai mare organism mondial de certificare in profesia de consultant in management. In cadrul AMCOR se poate urma procedura de obtinere a standardului CMC, Certified Management Consultant.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.