Resurse Umane in Managementul Proiectelor

Sunteti in cautare de colaboratori sau noi membri pentru organizatia dumneavoastra ce activeaza in domeniul managementului pe proiecte?

Finantare.ro Profesional va ofera incepand din data de 17 iulie 2006, accesul la o baza de date cu specialisti in managementul proiectelor, prin intermediul serviciului Resurse Umane MP de pe www.finantare.ro.  

Serviciul Resurse Umane MP este un serviciu de recrutare complementar celui lansat in urma cu doua saptamani de echipa Finantare.ro – Cariere MP. Daca acesta din urma se adreseaza specialistilor in managementul proiectelor care sunt in cautarea unui loc de munca, Resurse Umane MP se adreseaza firmelor de consultanta care sunt in cautare de colaboratori sau noi angajati.  

Prin lansarea serviciilor Resurse Umane MP si Cariere MP, Finantare.ro isi invita utilizatorii sa participe la ceea ce putem numi Bursa de CV-uri in MP – serviciu de recrutare care faciliteaza contactul dintre firmele de consultanta in domeniul managementului pe proiecte si specialistii care doresc sa lucreze in acest domeniu.
 
Utilizand serviciul Resurse Umane MP, membrii Finantare.ro Profesional pot parcurge online toate etapele unui proces de recrutare, doar ca, in acest caz, companiile isi pastreaza anonimatul pana in momentul contactarii potentialilor angajati. Astfel, firmele de consultanta angajatoare pot  gasi in baza noastra de date CV-urile care le intereseaza folosindu-se de criteriile de cautare puse la dispozitie pe website, CV-urile selectate putand fi salvate apoi in Portofoliul de CV-uri.
Finantare.ro Profesional le ofera membrilor sai posibilitatea de a vizualiza in orice moment cate CV-uri sunt in total in baza de date Resurse Umane MP, cate CV-uri nu au citit  inca si cate au selectat deja in Portofoliul de CV-uri.
 
Finantare.ro Profesional mai ofera membrilor sai urmatoarele servicii:

  – Catalogul consultantilor: lista a firmelor de consultanta din Romania ce activeaza in domeniul managementului pe proiecte;

 – Cereri pentru servicii de consultanta: cererile de consultanta primite de echipa noastra vor fi accesibile abonatilor Finantare.ro Profesional;

 – Observatorul pietei: articole relevante privind piata consultantei din Romania;

 – Programe de finantare speciale: programe de finantare prezentate in premiera sau programe importante, dar extrem de putin promovate in Romania;

 – Buletin informativ personalizat: selectarea informatiilor in legatura cu care consultantii doresc sa fie permanent tinuti la curent prin intermediul buletinului nostru informativ;

 – Fara mesaje publicitare: utilizarea website-ului nu este deranjata de bannere sau mesaje publicitare.

Despre Finantare.ro

Finantare.ro – „Portalul surselor de finantare din Romania” – este cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active din Romania.

In cei 3 ani de existenta online, peste 1 milion de utilizatori au beneficiat in mod gratuit de informatiile furnizate de echipa Finantare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.