CIEL Romania anunta lansarea competitiei CIEL Awards

CIEL Romania, liderul pietei aplicatiilor de contabilitate si informatica de gestiune din Romania lanseaza proiectul de responsabilitate sociala corporativa CIEL AWARDS.

CIEL a infiintat Fundatia CIEL Romania a carei misiune este sa creeze plusvaloare comunitatii de business din Romania prin sustinerea tinerilor aflati la inceput de drum. Prima initiativa a fundatiei este competitia CIEL Awards.

Proiectul are ca scop sprijinirea tinerilor intreprinzatori, cu idei valoroase, dar cu resurse limitate, pentru a-si dezvolta o afacere proprie. De asemenea, Fundatia CIEL Romania va sprijini absolventi de studii economice si tineri economisti, membri CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

CIEL Awards are trei sectiuni de concurs: cele mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de “business start-up”, cei mai buni studenti in Economie si cei mai buni tineri economisti CECCAR.

Pentru prima sectiune de concurs, tinerii antreprenori trebuie sa intocmeasca un plan de afaceri, in care sa demonstreze ca ideea lor de business este viabila. Juriul va acorda trei premii, iar castigatorii vor primi tot ce au nevoie pentru demararea afacerii: capital initial, credit cu costuri zero, tehnica de calcul, o solutie software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, solutii de telecomunicatii si internet, mobilier si consultanta de specialitate.

A doua sectiune de concurs este rezervata absolventilor de facultati cu profil economic care doresc sa urmeze un master in contabilitate sau finante. CIEL Awards Best Student presupune realizarea unui eseu si sustinerea unui test de specialitate. Pentru desemnarea celor trei castigatori se va tine seama si de media notelor obtinute in facultate. Castigatorii vor obtine sustinere financiara pe toata perioada masterului, laptop si o solutie software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager. De asemenea vor avea posibilitatea sa urmeze un stagiu de practica la KPMG, una dintre cele mai importante companii de consultanta si audit financiar.

A treia sectiune de concurs de la CIEL Awards se adreseaza tinerilor membri CECCAR, implicati in activitatea economica a IMM. Cei trei castigatori, persoane fizice sau juridice, vor obtine tehnica de calcul si o solutie software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager.

Juriile competitiei sunt formate din profesionisti avizati din sectorul de afaceri, reprezentanti ai mediului universitar si membri de seama ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Inscrierile in competitia CIEL Awards au loc intre 7 august si 30 septembrie 2006, iar evaluarea concurentilor va avea loc in lunile octombrie – noiembrie 2006. Informatii complete despre conditiile de eligibilitate, procedura de inscriere, jurii si premii pot fi gasite pe www.cielawards.ro.

Fundatia CIEL Romania a implicat in proiect numeroase companii de renume, care investesc la randul lor in dezvoltarea societatii si a comunitatilor in care functioneaza.

“Am fi putut sa ne alegem copiii strazii, sau batranii neajutorati sau … stim cu totii ca avem de unde alege un domeniu in care sa intervenim. Am hotarat insa sa ne oprim asupra tinerilor merituosi aflati la inceput de drum, tineri care promit sa aduca plusvaloare in societatea romaneasca”, a declarat Dan Damian, Presedintele Fundatiei CIEL Romania. “Vom sprijini, cu ajutorul partenerilor nostri, initiativa si determinarea, talentul si imaginatia, profesionalismul si competitia”.

Fundatia CIEL Romania este o organizatie non-profit, a carei activitate este distincta de cea a companiei CIEL Romania. Fundatia CIEL Romania a aparut din dorinta unei implicari mai puternice in sustinerea tinerilor antreprenori si a celor care se pregatesc pentru o cariera in domeniul economic.

Valorile Fundatiei CIEL Romania sunt: Competitia – Stimulam competitia prin initiativa si entuziasm, Actiunea – Noi facem lucrurile sa se intample si Angajamentul – Noi ne implicam. Suntem perseverenti in a duce lucrurile pana la capat.

Pentru informatii suplimentare cotactati:

Cristina Cojanu – Project Manager Fundatia CIEL Romania
Telefon: 021-201.53.00

Mobil: 0749.038.930

E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.