Au inceput inscrierile la CIEL Awards

Azi, 7 august 2006, au inceput inscrierile la CIEL Awards, proiect al Fundatiei CIEL Romania, care ii ajuta pe tineri sa isi lanseze propria afacere sau sa isi construiasca o cariera in economie.

Detalii despre inscriere pot fi gasite pe site-ul www.cielawards.ro.

Fundatia CIEL Romania a anuntat componenta juriului de la cele trei sectiuni de concurs.

Astfel, la sectiunea Business Start-up, juriul este format din specialisti recunoscuti din sectorul de afaceri si din mediul academic. Printre acestia se regasesc: Viorel Bitu (Director General, Synergizer), Aureliu Ilin (Director Analiza Credite, BRD – Groupe Societe Generale), Dragos Rosca (Director General, Gemisa Investement), Monica Tatoiu (Director General, Cosmetics Oriflame Romania), Mihai Vasiliu (Director General, Quark Corporation), Octavian Thor Pleter (Director academic, Universitatea Romano – Britanica), Cezar Scarlat (Profesor Universitar, Universitatea Politehnica din Bucuresti) etc.

Juriul care ii va premia pe cei mai buni studenti in Economie, in cadrul sectiunii Best Student este format din Gabriela Popa (Chief Accountant, Cosmetics Oriflame Romania), Mihai Florin (Conferentiar Universitar, Facultatea CIG – ASE), Bogdan Ursuleanu (Reprezentant ASCIG), Ofelia Aleca (Asistent Universitar, Facultatea CIG – ASE) si Diana Patrascoiu (Reprezentant ASER).

Juriul sectiunii care se adreseaza tinerilor Membri CECCAR este format din reprezentanti ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania: Marin Toma (Presedinte CECCAR), Emil Florita (Director Executiv Filiala CECCAR Bucuresti), Pavel Nastase (Decan, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune), Dana Vulcan (Consiler Presedinte CECCAR), Mihai Ristea (Sef Catedra Contabilitate, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune) etc.

Premiile de la cele 3 sectiuni de concurs sunt oferite de Fundatia CIEL Romania si de partenerii proiectului: BRD – Groupe Societe Generale, Euroweb, Xerox Romania, Gemisa Investments Romtelecom, Oriflame Romania, Intuitext, 3Abirotica si Crowne Plaza Bucuresti.

Astfel, tinerii ale caror planuri de afaceri vor castiga la sectiunea Business Start-up vor obtine capital initial (pana la 5.000 de Euro), credit fara dobanda de pana la 25.000 de Euro, tehnica de calcul (laptop-uri, imprimante, copiatoare, scanner-e, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Microsoft Windows XP si Office 2003), solutii de telecomunicatii si internet (telefoane mobile cu abonamente gratuite pentru un an, centrale si aparate telefonice fixe, abonamente la internet pentru un an), mobilier si consultanta de specialitate.

Castigatorii sectiunii Best Student vor primi burse de pana la 3.000 de Euro pentru finantarea masteratului, laptop-uri, solutii software pentru gestiune economico-financiara, licente Windows si abonamente gratuite la internet pentru un an. De asemenea, vor putea sa urmeze un stagiu de practica la KPMG, una dintre cele mai importante companii de consultanta si audit financiar. La cea de-a treia sectiune, tinerii economisti, Membri CECCAR, pot castiga laptop-uri, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Windows si abonamente gratuite la internet.

Pe langa sponsori, CIEL Awards este sustinut si de Leo Burnett Romania (agentia care a realizat campania de imagine) si de institutii media ca: The Money Chanel, Cotidianul, Cariere, Wall-Street.ro, 9AM, ROL.ro, immromania.ro, rubinian.ro, finantare.ro, plandeafacere.ro, avocatnet.ro. Organizatiile partenere sunt: ASER, FASER, Senatul Studentesc ASE.

Inscrierile la CIEL Awards au loc pana pe 30 septembrie, iar jurizarea va avea loc in lunile octombrie si noiembrie. Informatii detaliate despre concurs si formularele de inscriere sunt disponibile pe www.cielawards.ro.

Pentru informatii suplimentare cotactati:

Cristina Cojanu – Project Manager Fundatia CIEL Romania

Telefon: 021-201.53.00

Mobil: 0749.038.930

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.