Postul de director general adjunct la SAPARD a fost ocupat

Mircea Nastase a castigat concursul pentru ocuparea postului de director general adjunct al departamentului “Comunicare organizationala ” din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit(APDRP).

Concursul pentru ocuparea postului de director adjunct din cadul agentiei a avut loc pe 2 august si pentru ocuparea acestei functii au existat doi candidati: Mihaela Luca, membru al Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Mircea Nastase, conferentiar doctor in cadrul Academiei de Studii Economice.

Postul de director adjuct a fost scos la concurs dupa organizarea unui nou departament in cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit(APDRP), anume departamentul “Comunicare organizationala”.

Dupa desfasurarea concursului pentru director adjunct, repectiv dupa afisarea rezultatelor, se va relua procedeul de depunere a dosarelor pentru postul de director general al agentiei dupa demiterea lui Samoila Szabo.

“Deoarece nu s-a inscris nimeni pentru concursul de director general, se va relua procedeul de depunere a dosarelor, imediat dupa finalizarea examenului pentru director adjunct”, a declarat, secretarul general al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale(MAPDR), Sorin Chelmu.

Sursa: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.