Seminar – Prezentarea Programului Operational Sectorial de Transport 2007-2013 la Calarasi

Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, cu sprijinul Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, organizeaza Seminarul de prezentare a Programului Operational Sectorial de Transport 2007-2013.

Evenimentul va avea loc pe 23 august, in Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi.

La eveniment vor participa Septimiu Buzasu, Secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului; Constantin Nicolescu, presedinte Consiliul Judetean Arges – presedintele Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia; Liviu Musat, Director al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Muntenia.

Varianta preliminara a Programului Operational Sectorial de Transport 2007-2013 a fost finalizata si transmisa Ministerului Finantelor Publice, care, in calitate de coordonator al procesului de programare, a inaintat-o spre negociere Comisiei Europene in cursul lunii aprilie 2006.

Conform principiului parteneriatului, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, in calitate de autoritate de management, desfasoara campania de informare si comunicare a prioritatilor si masurilor cuprinse in POS – T 2007-2013, in toate cele 8 regiuni de dezvoltare din Romania.

Sursa: Administratie Publica online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.