Program EMPRETEC pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale

In perioada 11-19 septembrie 2006 se va desfasura la Cluj-Napoca programul international EMPRETEC pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale.

Organizator este O.T.I.M.M.C. Cluj-Napoca, iar programul se deruleaza sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD-Geneva). A.N.I.M.M.C. s-a implicat in acest program in calitate de partener al UNCTAD si co-finantator al programului conform H.G. nr. 1240/2001 privind aprobarea Programului UNCTAD/EMPRETEC.

Produsul de baza al programului a fost dezvoltat de Universitatea Harvard in colaborare cu doua firme de consultanta americane si consta intr-un workshop in limba engleza, moderat de traineri internationali, care urmareste dezvoltarea competentelor antreprenoriale.

Workshop-ul este structurat pe trei sectiuni: Realizari, Planificare si Putere, corespunzand factorilor-cheie asociati unui antreprenor de succes si acoperind cele zece competente personale antreprenoriale. Metoda de lucru este puternic interactiva si orientata catre experiment.

Grupul tinta il reprezinta antreprenori si manageri existenti si potentiali, precum si specialisti din organizatii publice sau private, persoane interesate sa isi dezvolte abilitatile antreprenoriale.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.animmc.ro.

Sursa: Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.