ONG-urile vor fi acreditate la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, s-a intalnit cu aproximativ 80 de reprezentanti ai organizatiilor nonguvernamentale, pentru a le prezenta proiectul “Acces”, prin care reprezentantii societatii civile vor putea sa fie acreditati, asemenea presei, la lucrarile plenului si ale unor comisii.

Olteanu le-a prezentat reprezentantilor societatii civile camera din Palatul Parlamentului in care acestia vor putea veni, pentru a urmari de la televizorul cu circuit intern lucrarile din plen ale parlamentarilor.

Aceasta incinta a fost amenajata “cu sprijin european”, potrivit lui Olteanu, fiind dotata cu scaune, un televizor, un videoproiector si afise de genul “Voteaza, parerea ta conteaza!”.

Bogdan Olteanu a precizat ca reprezentantii societatii civile, care vor dori sa se acrediteze la Parlament, vor avea acces permanent in toate spatiile publice ale Camerei Deputatilor. “Sper ca din aceasta toamna cat mai multe comisii sa va invite sa participati la dezbateri”, a spus presedintele Camerei Deputatilor celor prezenti.

Sursa: Romania Libera online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.