Contractul de consultanta privind privatizarea S.N. Radiocomunicatii intra pe agenda Guvernului

Pe 29 august 2006, a fost initializat contractul de consultanta privind acordarea de servicii financiare pentru procesul de privatizare a Societatii Nationale Radiocomunicatii S.A., ca urmare a finalizarii negocierilor dintre Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si consortiului format din CA-IB Corporate Finance Beratungs Ges.m.b.H. (CA – IB) si firma de avocatura Musat & Asociatii SCA. Din acest moment contractul urmeaza a intra pe agenda guvernului pentru a fi aprobat.

Obiectul acestui contract il reprezinta furnizarea de servicii specializate de consultanta financiara din partea bancii de investitii CA-IB pentru realizarea unor obiective precum elaborarea strategiei de privatizare, atragerea de investitori care sa ofere societatii know how, tehnologii moderne, investitii, surse de finantare, siguranta in operare si realizare de structuri competitive, in conformitate cu tendintele europene si globale privind trecerea catre broadcastingul terestru digital, precum si acoperirea unui segment cat mai larg pentru telecomunicatii.

Un alt obiectiv important este acela al maximizarii beneficiilor din privatizare, consultantul financiar urmand sa sustina Guvernul Romaniei pentru atingerea tuturor acestor obiective.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.