Volksbank a deschis inca o unitate in sistem franciza la Iasi

Volksbank intra puternic pe piata ieseana. Institutia de credit a deschis la inceputul acestei saptamani cea de-a treia unitate bancara in sistem franciza din judet. Firma care a luat in franciza agentia Volksbank din Pacurari se numeste Credit Invest si este patronata de catre ieseanca Angelica Manea.

Aceasta detine si functia de director general la firma de consultanta financiara Dal Consulting.

“Agentia ofera atat servicii de creditare, cat si de leasing si asigurari pentru persoanele fizice si juridice. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca clientii pentru a contracta, de exemplu un credit, sunt aceleasi ca si la sucursala ieseana a Volksbank” a declarat Angelica Manca, managerul francizei Volksbank.

Aceasta a adaugat ca intentioneaza sa deschida in judet pana la sfarsitul acestui an inca cel putin doua francize Volksbank.

“Parteneriatul cu Volksbank se va dezvolta atat pe piata din Iasi, cat si cea din Moldova. Urmarim dezvoltarea francizelor in fiecare oras unde Volksbank isi deschide noi sucursale. Strict pe piata ieseana vom inaugura inca doua francize in cartierele Alexandru cel Bun si Nicolina”, a subliniat Manea.

Potrivit reprezentantilor bancii, unitatea francizoare care vinde produse si servicii sub sigla Volksbank incaseaza un comision lunar la care se adauga o cota parte din dobanda incasata.

“Aceasta este cea de-a 20-a unitate franciza la nivel national si cea de-a doua operationala din judet. La cea de-a treia inca se mai lucreaza”, a precizat Costel Dubit, directorul sucursalei Volksbank Iasi.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.