Program international EMPRETEC – curs pilot pentru top manageri

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) organizeaza programul international EMPRETEC dedicat dezvoltarii competentelor antreprenoriale si capacitatii manageriale, desfasurat sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD – Geneva) si co-finantat de Guvernul Romaniei in scopul sprijinirii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii din tara noastra.

Cursul pilot, organizat in premiera in cadrul acestui program, si adresat top managerilor, se va desfasura in perioada 25-29 septembrie 2006, in sediul CCIB.

Programul se adreseaza si specialistilor din organizatii publice sau private cu responsabilitati antreprenoriale sau manageriale.

Produsul de baza oferit participantilor este atelierul de lucru pentru dezvoltarea competentelor manageriale, dezvoltat de Universitatea Harvard impreuna cu doua firme americane de consultanta.

Metoda de lucru folosita este interactiva si orientata catre experiment. In locul prelegerilor teoretice, se utilizeaza exercitii structurate, grupuri de putere, prezentari video, metode de diagnostic, evenimente de afaceri, chestionare si alte instrumente menite sa identifice si sa imbunatateasca competentele manageriale prin intermediul practicii.

Termenul limita pentru inscriere este 27.09.2006.

Pentru mai multe detalii:

Compartimentul de Integrare Europeana

Persoana de contact Madalina Mangra

Tel. 319.01.05

Fax. 319.26.96

Email: [email protected].

Sursa: Eu-Ro Jurnal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.